info@hetmeisjeshuisdelft.nl

  bel ons: 015 215 99 62

Het Meisjeshuis Delft


Het Meisjeshuis is een monumentale stadslocatie in het hartje van Delft. Het voormalige meisjesweeshuis uit 1769 ligt aan de Oude Delft: één van de mooiste grachten in het historische centrum. De gezellige stadstuin en de aangrenzende ruimtes zijn te huur voor een vergadering, presentatie, receptie, borrel of diner.


Vergaderen, presenteren, borrelen en dineren.

Zoekt u een bijzondere locatie voor uw zakelijke bijeenkomst? Wilt u een vergadering, training, brainstormsessie of presentatie organiseren? Het Meisjeshuis beschikt over diverse sfeervolle ruimtes die geschikt zijn voor 10 tot 80 personen. Alle faciliteiten zoals WiFi, beamers en flip-over zijn op aanvraag beschikbaar, en ook koffie en thee kunnen we voor u verzorgen.


Naast vergaderen en presenteren kunt u in het Meisjeshuis ook gezellig borrelen of dineren. Voor uw lunch, receptie of diner kunt u bij ons terecht met 10 tot 100 personen. Afhankelijk van uw wensen en de grootte van de groep kiezen we samen met u de beste ruimte en aankleding voor uw evenement.


Om uw bijeenkomst compleet te maken kunt u kiezen voor een vergaderarrangement inclusief een lunch en/of een borrel. De prijzen voor deze arrangementen hangen af van de zaalkeuze en het aantal personen.


Sociëteitszaal

De ruime Sociëteitszaal, bevindt zich op de begane grond. De Sociëteitszaal beschikt over een bar en openslaande deuren naar het terras.

Zaal Ida

Zaal Ida is de grootste zaal op de eerste verdieping. Een aanzienlijke ruimte, die zich goed leent voor vergaderingen, presentaties of lezingen aan grotere groepen. Afmeting zaal 96m2 vierkante meter. Maximale capaciteit 24 personen blok vorm en 75 personen theather opstelling. De capaciteit is sterk afhankelijk van de zaalindeling.

Zaal Heiltje

Zaal Heiltje bevindt zich ook op de eerste verdieping. Deze zaal is uitstekend geschikt om met een bescheiden groep aanwezigen te vergaderen. Afmeting zaal 56m2 vierkante meter. Maximale capaciteit 12 personen u-vorm en 36 personen theather opstelling. De capaciteit is sterk afhankelijk van de zaalindeling.

Offerte aanvraag